Tracing

Dit inlogformulier is bestemd voor alle outdoorzaken en verkooppunten van berg- en wandelschoenen. Uw zending wordt bij binnenkomst direct verwerkt, de informatie en status van de schoenen is altijd 'up to date'! U vindt oa.:

Login
Verberg

Over ons

‘Een beleving voor de wandelaar, dat is waar het ons om gaat’

Een paar wandelschoenen zijn voor onze klanten niet zomaar een paar schoenen. Uit hun verhalen merken we dat hun wandelschoenen staan voor vakantie, ontspanning en plezier. Het zijn wel hun schoenen die ze naar de verste uithoeken van de wereld brengen. Of waar ze op vertrouwen tijdens een 4-daagse wandeling. Dus kies je jouw schoenen met zorg uit want je voeten verdienen het beste. Ook aan het onderhoud of de vervanging van onderdelen aan wandelschoenen mag u hoge eisen stellen.

Dat maakt ons werk juist zo leuk, de waardering van de wandelaar, voor je werk en aandacht.
Eigenlijk maken we niet alleen schoenen maar creëren we een beleving voor de wandelaar en dat is waar het ons om gaat!

Ook gerenommeerde merken als Meindl, Hanwag, Scarpa, Mammut en Keen kiezen voor hun service en garantieafwikkeling voor Paul den Ouden. Zij weten als geen ander dat je voor goed onderhoud met een vakman moet samenwerken! Ook u als wandelaar bent er dus van verzekerd dat de volledige fabrieksgarantie blijft behouden tijdens de behandeling van een klacht of reparatie.

Door deze nauwe samenwerking met fabrikanten zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technieken op het gebied van de moderne wandelschoen.