Naar de content

Tarieven

Voor alle merken wandelschoenen, bergschoenen en Dubarry laarzen geeft deze prijslijst een globale indruk van de reparatiekosten.

Veel wandel- en bergschoenen hebben een fabrieksgarantie van 18 maanden. Wij kijken ook naar de algehele staat van de schoenen en hoe de schoenen onderhouden zijn bij het beoordelen van klachten en problemen van de schoenen.

Let op: Ga terug naar de winkel waar de wandelschoenen of bergschoenen gekocht zijn als de klacht valt onder fabrieksgarantie. Deze stuurt de schoenen vervolgens naar ons op zodat we de schoenen kunnen beoordelen, de klacht herstellen dan wel de schoenen kunnen vervangen onder fabrieksgarantie.

Type reparatie Beschrijving Prijs
Hakken We gebruiken hiervoor een profielhak die qua hoogte en hardheid overeen komt met het origineel. € 39,75
Alleen slijtzool vervangen Hierbij wordt een bij het origineel passende vibramzool gebruikt. € 84,75
A/B-B/C-categorie (Lichte) wandelschoenen. Originele verzoling compleet, inclusief dempinglagen. € 89,75 – € 104,75
C-categorie Bijvoorbeeld Meindl Perfekt of Nepal Pro. Originele verzoling compleet, inclusief dempinglagen. € 99,75 – € 119,75
D-categorie Bijvoorbeeld La Sportiva Nepal Top of EVO. Originele verzoling compleet, inclusief dempinglagen. € 114,75 tot 132,75
Stootranden standaard € 27,00
Stootranden hoog v.a. € 30,00 tot 42,50
Garantie oprekken € 19,75
Hielvoering hoge schoen v.a. € 30,00
Dubarry – originele verzoling ** Inclusief dempingslaag met garantie tegen poreus worden. € 139,75
Dubarry – universele verzoling ** Inclusief nieuwe dempinglaag € 104,75
Dubarry Nautica Speciaal voor watersport € 139,75

Alle bovenstaande prijzen zijn per paar, exclusief verzendkosten en inclusief BTW.

** Let op: Het type zool dat geplaatst wordt kunnen wij niet vooraf zien of bepalen. Dit kan pas als de volledige oorspronkelijke zool is verwijderd. Het type zool is dus geen keuzemogelijkheid.

De prijs van overige reparaties zoals nieuwe haken, ogen, stik- en lijmwerk wordt bepaald op basis van tijdsduur.

Bij het verzolen van schoenen is het reinigen en waxen standaard. Laat het ons weten als u hier geen gebruik van wilt maken.

Uiteraard kunt u uw schoenen ook opsturen voor een beoordeling en/of een prijsopgave. Houdt er dan wel rekening mee dat hierdoor de reparatietermijn langer duurt en een spoedbehandeling daardoor niet meer mogelijk is.

Verzendkosten verzekerd vervoer 24-uurs service zijn per pakket € 5,75, binnen de Benelux.

Repareer je schoenen

Wij maken. Wij repareren. Jouw wandelschoen. Jouw bergschoen. Jouw Dubarry laarzen. Hakken. Zolen. Ritsen. Oprekken. En nog veel meer. Met de beste materialen. Met originele fabrieksmaterialen. Ontdek hier hoe je jouw wandelschoenen, bergschoenen en Dubarry laarzen door ons kunt laten repareren.

Schoenen opsturen