Naar de content

Dubarry laarzen

Laat je Dubarry laarzen repareren bij dé specialist van Nederland en de Benelux

Wij zijn de Dubarry specialist

In 1937 werd in het hart van Galway aan de westkust van Ierland het bedrijf Dubarry opgericht in een klein stadje genaamd Ballinasloe. De laarzen van Dubarry zijn van topkwaliteit en gemaakt voor het echte buitenleven. Het leer van deze laarzen is met regelmatig onderhoud onverslijtbaar. De zolen, die verslijten bij regelmatig gebruik wel. Bij Schoenmakerij Paul den Ouden kun je jouw Dubarry laarzen laten verzolen met nieuwe originele zolen uit de fabriek van Dubarry.

Wij maken jouw Dubarry laarzen weer als nieuw

Wij zijn de specialist op dit gebied in Nederland en voorzien jouw Dubarry laarzen graag van een nieuwe zool. Dat hangt overigens wel van de tussenliggende dempingslaag af. Als deze nog in goede staat is, vervangen we de zwarte rubberen profiel laag door een nieuwe originele fabriekszool van Dubarry.

Als de dempingslaag poreus is en afbrokkelt is dat helaas niet mogelijk. In dat geval gebruiken wij een zool die qua pasvorm, dempingseigenschappen en gewicht overeen komt met het origineel. Het zijaanzicht is dan wel iets anders maar qua loopcomfort en grip doet deze zool niet onder voor een originele zool van Dubarry laarzen.

Wij maken het mogelijk

Vanuit het centrum in het land. Veenendaal. Loop binnen. Maak een praatje. Bel, mail of regel een zending. Want wij weten dat jouw schoenen. Bij jou passen. En bij jouw passie passen.

Wij zijn de specialist op dit gebied in Nederland en voorzien jouw Dubarry laarzen graag van een nieuwe zool.

Repareer je schoenen

Wij maken. Wij repareren. Jouw wandelschoen. Jouw bergschoen. Jouw Dubarry laarzen. Hakken. Zolen. Ritsen. Oprekken. En nog veel meer. Met de beste materialen. Met originele fabrieksmaterialen. Ontdek hier hoe je jouw wandelschoenen, bergschoenen en Dubarry laarzen door ons kunt laten repareren.

Schoenen opsturen