Tracing

Dit inlogformulier is bestemd voor alle outdoorzaken en verkooppunten van berg- en wandelschoenen. Uw zending wordt bij binnenkomst direct verwerkt, de informatie en status van de schoenen is altijd 'up to date'! U vindt oa.:

Login
Verberg

Dubarry

Uw kostbare laarzen geven wij een 2e (land)leven...

 

Al sinds 1937 worden in Ballinasloe aan de prachtige westkust van Ierland topkwaliteit laarzen gemaakt voor het echte buitenleven. Het hoogwaardige leer waarvan deze laarzen zijn gemaakt is, bij regelmatig onderhoud, onverslijtbaar!

De zolen verslijten bij regelmatig gebruik echter wel en deze kunnen dan ook  door ons vervangen worden. Deze reparatie wordt op twee manieren door ons uitgevoerd, afhankelijk is hierbij de staat van de tussenliggende dempinglaag. Is deze nog in goede staat dan kunnen wij uw laarzen origineel verzolen. De zwarte rubberen profiellaag wordt dan vervangen voor een nieuwe originele fabriekzool van Dubarry.

 

 

Soms echter is de tussenliggende dempinglaag poreus en brokkelt deze af, dan is een originele zool niet mogelijk. In dit geval gebruiken wij een zool voor wandelschoenen die qua pasvorm, dempingeigenschappen en gewicht overeen komt met het origineel. Het zijaanzicht is, zoals op de foto’s te zien, wel iets anders maar uit de vele positieve reacties van klanten maken wij op dat men zeer tevreden is.

“Grip en demping is optimaal, ze lopen weer als nieuw!”

Reparatievoorbeelden: