Tracing

Dit inlogformulier is bestemd voor alle outdoorzaken en verkooppunten van berg- en wandelschoenen. Uw zending wordt bij binnenkomst direct verwerkt, de informatie en status van de schoenen is altijd 'up to date'! U vindt oa.:

Login
Verberg

Diverse reparaties

Een paar wandelschoenen krijgt het soms zwaar te verduren, lange wandeltochten met hoge temperaturen en dat alles in ruw of vochtig terrein. Niet vreemd dat er wel eens iets stuk gaat. Dit kan een eenvoudig haakje zijn of een complete binnenvoering waar door transpiratie en slijtage gaten in zitten.

Of het nu gaat om een leren of Gore-tex gevoerde schoen, bij ons wordt dit altijd origineel gerepareerd. Als enige in Nederland mogen wij het originele Gore-tex membraam verwerken. Vandaar onze slogan “we make it original”

Het vervangen van een eenvoudig haakje is overigens wel precisiewerk. Vaak moeten we diep in de schoen zijn tussen de voering zonder deze te raken, want dat geeft weer kans op lekkage van de schoenen. Ook het weer dichtnaaien van de schoen na het monteren van de haak gebeurd met de nodige precisie.

 

Oprekken

Soms blijkt dat wandelschoenen helaas toch iets te klein zijn of dat er sprake is van drukplekken. Men merkt dit vaak pas op na enige uren wandelen, uw voeten zetten dan iets op. Hiervoor hebben wij een speciale machine die dit probleem gegarandeerd oplost, we noemen het dan ook garantie-oprekken.

Alle schoenen van leer, suède of textiel zijn hiervoor geschikt, uiteraard zit er in het ene model meer ‘rek’ als in een ander. Ook is vooraf niet aan te geven in welke mate de schoenen opgerekt kunnen worden. Eventuele drukplekken graag met een stickertje op de schoen markeren, of aangeven of de schoenen in de lengte of breedte moeten worden opgerekt. Oprekken tot 7mm. groter lukt meestal goed. In combinatie met een nieuwe zool tot wel 20mm. Op foto nummer 7 hieronder, hebben we op verzoek van de klant alleen rechts ruim 20mm. groter gemaakt.

Reparatievoorbeelden: