Schoenmakerij

Tracing

Dit inlogformulier is bestemd voor alle outdoorzaken en verkooppunten van berg- en wandelschoenen. Uw zending wordt bij binnenkomst direct verwerkt, de informatie en status van de schoenen is altijd 'up to date'! U vindt oa.:

Login
Verberg

Schoenmakerij

Een veelgestelde vraag is, zijn mijn wandelschoenen het nog waard om ze opnieuw te verzolen?

Allereerst kijken we dan naar de staat van het leer. Zijn de beschadigingen en barstjes oppervlakkig of zitten ze dieper in het leer. Belangrijk is natuurlijk ook of de schoenen lekker zitten, niet knellen of blaren veroorzaken.

Wanneer we praten over de betere merkenwandelschoenen, dan gaat het leer met gemak wel 15 jaar mee. Alles afwegende wordt zo samen met de klant bepaald of een reparatie zinvol is. Uiteraard spelen de kosten ook een belangrijke rol. Ons uitgangspunt is dat de totale revisie minder dan de helft van een nieuw paar schoenen moet zijn.

Op de foto’s hieronder ziet u stapsgewijs de originele verzoling van een paar Hanwag schoenen. Het reparatieproces duurt zo’n 2:30 uur.

Buiten wat oppervlakkige beschadigingen van takken en stenen, die we met polijsten kunnen wegwerken, verkeerd het leer in uitstekende conditie. Ze hebben inmiddels 7 jaar tijdens vele vakanties en wandeltochten hun dienst bewezen.

De volgende reparatie gaan wij voor de klant uitvoeren:

Nieuwe stootranden € 25,00
Dempinglaag + zolen € 94,50
Nieuw haakje €   9,50
Nieuwe veters €   4,95

Totale kosten revisie € 133,95 (nieuwprijs € 289,95)

We kunnen deze wandelaar garanderen dat hij weer vele jaren plezier van zijn schoenen zal hebben, zeker omdat ze inmiddels lekker zijn ingelopen in tegenstelling tot een nieuw paar schoenen en met onze schriftelijke levenslange garantie bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Reparatievoorbeelden: