Tracing

Dit inlogformulier is bestemd voor alle outdoorzaken en verkooppunten van berg- en wandelschoenen. Uw zending wordt bij binnenkomst direct verwerkt, de informatie en status van de schoenen is altijd 'up to date'! U vindt oa.:

Login
Verberg

Leuke reacties

Eerst heb ik foto's opgestuurd om te laten kijken of de oude Meindl's nog te redden waren. Het antwoord van Den Ouden: 'Géén probleem, stuur maar op'. Je begrijpt dat ik erg benieuw was toen het pakket met de schoenen retour kwam. Nou, of ik nieuwe schoenen aan het uitpakken was: perfect alles aangenaaid, stevige nieuwe stootranden en zolen en voor een habbekrats een paar echte Meindl binnenzolen er bij. Ik loop weer als met nieuwe schoenen!

Jan Pasterkamp

Goedenavond,
Ben net terug van een wandelweek op Mallorca waar ik op de door jullie verzoolde Hanwags heb gelopen.
Niet alleen verzoold overigens maar ook spiksplinternieuwe stootranden zijn aangebracht. En door de waxbeurt en nieuwe veters zagen ze er weer als herboren uit! Dank voor de snelle en professionele service. Van harte aanbevolen!

Loes

13-06-2015
LS


Bedankt voor de zeer snelle en vakkundige reparatie van mijn schoenen, zodat ik zonder onderbreking mijn training voor de vierdaagse kan voortzetten.
Bij jullie voel ik mij een klant waarnaar geluisterd wordt en waar geprobeerd wordt om het de klant ook naar de zin te maken. Gebeurde dat overal maar zo!


Met vriendelijke groet,

Jan Roeters

Goedemiddag,


Heb mijn wandelschoenen net retour ontvangen.
Ben zeer tevreden over de prima service!
Snel en vakkundig gerepareerd kunnen ze weer heel wat
kilometers mee.
Wij zeggen het voort!

Met vriendelijke groet,

Christine Stam-Bonnes

Mijn zolen moesten vervangen worden. Probleem was echter dat waar ik ook aanklopte, ik de schoenen 3 á 4 weken kwijt zou zijn en de kosten overal rond de honderd euro lag. Na wat speuren op internet kwam ik hier terecht. Ik heb opgebeld en het probleem uitgelegd. Ik heb ze maandag verstuurd en precies een week later de maandag erop kwam ik thuis en stond het pakje op mij te wachten. En de kosten? Inclusief verzendkosten ben ik veel goedkoper uit. Heren, bedankt!

Jordi

Ik heb mijn schoenen weer terug (31-05-2013) Het is iets duurder geworden dan begroot maar het elke eurocent waard. Kwalitatief hoogwaardige reparatie en ze zien er als nieuw uit. Complimenten.

Henk Mulder

Vorige week kreeg ik via de post mijn gerepareerde schoenen retour.
Schoenen waarvan ik dacht dat die alleen nog maar bestemd waren voor vuile tuinkarweitjes of de vuilnisbak, zien er weer als nieuw uit.
Keurig netjes afgewerkt, voorzien van stootrand, zool etc.
Kunnen zo maar weer jaren mee.
Kortom hele grote klasse.
Ik zal jullie adres dan ook zeer goed bewaren en aan wie dat het horen wil zal ik zeker reclame voor jullie maken.

Erik Claus

Hierbij wil ik u hartelijk danken, voor de verhoging die u onder mijn schoenen heeft gemaakt. En natuurlijk de super goede afwerking/service/kwaliteit u mag zich met recht, de beste schoenmaker van Nederland noemen. Mocht er in de toekomst onderhoud/reparatie mogen plaatsvinden, dan bent u ter alle tijden de eerste die ik daarvoor zal raadplegen. Nogmaals hartelijk bedankt.

Björn Tanke

Gisteren werd ik gebeld dat er door een stroomstoring wat vertraging was opgetreden bij het maken en versturen van mijn schoenen. Ik wil maar even melden dat ze net in goede orde zijn aangekomen. Ze zien er weer prachtig uit! Ik hoop er nog vele kilometers op te maken.
Hartelijk dank voor de goede service!

Marike van Raaijen

Geweldig hartelijk dank voor uw reparatie. Ik ben heel erg blij dat u mijn bergschoenen zo snel en zo goed verzoold hebt.
Gisteren heb ik er alweer op kunnen lopen. En ze zijn nu zeker ook op tijd voor ik weer naar Frankrijk ga.
Mijn oprecht hartelijke dank.

Mevr. Overbeek

Dank u voor uw warme welkom in uw winkel.
Ik ben erg blij met de kwaliteit van het werk gedaan op mijn bergschoenen.
Dank u voor het feit dat gedaan zo snel te herstellen.

Henri uit Loppem (België)

Nou, dat noem ik 'waarlijk wonderbaarlijk'! Mijn oude scarpa's - uit de tijd dat de dieren nog spraken - zijn omgetoverd tot een paar nieuwe! Dank voor weer zoveel jaren puur plezier.

Jan Roets

Hallo, Binnen een week zijn mijn Meindles weer terug met nieuwe zolen en stootranden. Ze zien er weer uit als nieuw en zo lopen ze ook. Heb er geen spijt van dat ik deze schoenen van 18 jaar oud heb laten repareren.Dit is echt Vakwerk! Hartelijk dank voor de prima service

Ben Schaafsma

Dank voor het snelle verzolen van mijn Hanwags. Fijn dat jullie mij voor de reparatie nog even belden om persoonlijk advies te geven. Ik kreeg mijn schoenen letterlijk als nieuw terug. Klasse.
veel succes met jullie mooie bedrijf!

G.J. Hillen

Juist mijn schoenen ontvangen. Een dikke proficiat voor jullie! Ik ben echt onder de indruk van jullie werk, bedankt. Ik zal zeker reclame maken bij mijn collega’s Milt en Rode Kruis over jullie werk. Als jullie misschien folders hebben om uit te delen, wil ik dit graag doen.

Rene uit Maasmechelen (België)

Reactie toevoegen Volgende reacties